23 november, 2018 2:09 am

GRATIS GREEN DAILY SAFE’ ARMBAND BIJ AANKOOP VAN EEN JAARABONNEMENT

Je hebt vast al gezien en gehoord dat er met de overname van Safe-iD een frisse actieve wind waait door de organisatie. Alon, Erik, Hans, Jan, Kingyeu, Paul en Sonja vinden het daarom een bijzonder goed idee om hun eerste maand luister bij te zetten met een mooie actie: een volledig gratis herkenbare groene bracelet, voorzien van metalen plaatje met QR-code.

En juist in die QR code schuilt het geheim van de smid. In geval van nood kan een voorbijganger of hulpverlener die code eenvoudig met de smartphone camera (zonder extra app) scannen om toegang te krijgen tot de door jou in jouw account opgegeven persoonlijke en medische gegevens.

Wellicht ten overvloede benadrukken we dat het in genoemde ongeval- of noodsituatie je sneller geholpen kan worden, je naasten sneller geïnformeerd kunnen worden en dat de hulp die je krijgt daarom veel efficiënter en effectiever plaatsvindt. En met dat gevoel ga je toch een stuk geruster de deur uit richting bos, strand en andere mooie routes.

We maken je met deze actie graag BUITENgewoon Herkenbaar! Ga snel naar de volledige uitleg van onze diensten of wordt direct abonnee met deze BUITENgewone aanbieding.