U kunt in uw profiel naar het kopje Tagoverzicht gaan. Daar kunt u uw Tag deactiveren. Deactiveren is tijdelijk. Op deze manier wordt uw profiel niet getoond wanneer de Tag wordt gescand.

Posted in: Activeren, Tags