U kunt in uw profiel naar het kopje Tagoverzicht gaan. Daar kunt u uw kwijtgeraakte Tag deactiveren of definitief van uw profiel ontkoppelen. Op deze manier wordt uw profiel niet getoond wanneer de kwijtgeraakt Tag wordt gescand.

Posted in: Tags